Pierre Gasly over de 'fantastische' Max Verstappen: 'Een van de meest getalenteerde coureurs'

Toro Rosso-coureur en toekomstig Red Bull Racing-rijder Pierre Gasly is ontzettend blij om volgend seizoen een team te vormen met Max Verstappen. De twee hebben een sterke band en dat schuift de Fransman niet onder stoelen of banken.

Gasly is voor een pr-evenement al in Singapore en daar liet hij duidelijk merken dat hij erg veel zin heeft om volgend jaar in de RB15(?) te stappen. Hij zal in 2019 teamgenoot worden van Max Verstappen en de twee kennen elkaar al een flinke tijd.

Voor de Normandiër kan hij zich geen betere teamgenoot wensen dan Max Verstappen. Tot nu toe zijn er nog nooit scheurtjes geweest in de band tussen de twee: "De relatie tussen ons is echt fantastisch. We hebben heel veel respect voor elkaar en kennen elkaar al sinds 2010. Dat jaar reden we tegen elkaar in de karting. We zijn allebei heel competitief, wat voor een positieve sfeer zal zorgen in het team", zo begon Gasly.

Pierre is niet alleen blij dat hij naast Max gaat rijden, omdat de twee zo'n goede band hebben, maar ook omdat hij de Nederlander erg hoog heeft zitten. Volgens Gasly is Max één van de beste coureurs van de grid.

"Max is een van de meest getalenteerde jongens op de grid en ik ben blij dat ik naast iemand kan rijden die zo snel is. Als coureur wil je het altijd tegen de besten kunnen opnemen", zo sloot de voormalig GP2-kampioen af.  

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5daea0eb87401', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });