Renault zet motor van Daniel Ricciardo verkeerd in elkaar: Nieuwe stukken worden ingevlogen

Renault maakt alvast een goede indruk op haar nieuwe werknemer Daniel Ricciardo. De Franse motorfabrikant van Red Bull Racing heeft namelijk de krachtbron van Ricciardo verkeerd in elkaar gezet. Dit laat Olav Mol weten vanuit Singapore.

De Ziggo Sport-commentator is al in het Zuidoost-Aziatische land en vanuit daar berichtte hij dat er een probleem was bij Renault. Na de Grand Prix van Italië, waar Ricciardo uitviel, hebben de Fransen zijn motor compleet opnieuw in elkaar gezet. Maar in Singapore kwamen ze erachter dat dit niet helemaal lekker is gegaan. 

"Renault heeft alweer n probleem. De motor van Ricciardo is na monza verkeerd in elkaar gezet. Nwe onderdelen worden nu ingevlogen  in Singapore en om 02.00 vannacht moet tie t weer doen", zo laat Mol weten op Twitter.

Hopelijk krijgt Ricciardo zijn motor op tijd terug voor de eerste vrije training voor de Grand Prix van Singapore. Wil je weten hoe laat de sessies dit weekend aanvangen? Klik dan hier.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5daea27781767', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });