Afrojack regelt Lamborghini

Boomlange top-DJ Afrojack reed al graag Lamborghini's, maar moest ze steeds kopen. Gisteravond toonde hij zijn nieuwste Lambo, Elettra Miura Lamborghini, de kleindochter van oprichter Ferruccio.
Afrojack Elettra Miura Lamborghini

Op de rode loper van de MTV EMA award show in het Spaanse Bilbao had sportwagenliefhebber Afrojack een heel speciale Lamborghini bij zich. Elettra Miura Lamborghini is in ItaliĆ« niet alleen bekend als de kleindochter van Ferruccio Lamborghini, maar ze is ook een MTV-bekendheid. Elettra was/is een van de deelnemers aan SuperShore, de Spaanse variant van Jersey Shore en Geordie Shore. 

Volgens de boulevardmedia is Elettra inmiddels al de vriendin van Afrojack en is ze niet zomaar een huurlambo. De DJ, echte naam Nick van de Wall, houdt duidelijk van een getunede Lamborghini, want mevrouw Miura heeft het een en ander aan zichzelf laten veranderen en wat race-striping toegevoegd sinds ze van de productielijn rolde.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5fc8ea448b285', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });