'Michael Schumacher is doorzetter en geeft niet op'

De vijfde verjaardag van het verschrikkelijke skiongeval van Michael Schumacher is in aantocht en nog steeds komt er weinig nieuws van de zevenvoudig wereldkampioen Formule 1. Nu echter horen we van echtgenote Corinna een korte update.

Dankzij componist Sascha Herchenbach uit Duitsland weten we een klein beetje meer over de toestand van Michael Schumacher. De singer/songwriter schreef en zong het nummer 'Born to Fight' en moest daarbij aan de coureur denken, daarom stuurde hij een exemplaar van de CD naar de familie op.

Blijkbaar raakte hij met zijn muziek een gevoelige snaar bij Corinna Schumacher, want -tegen alle protocollen van manager Sabine Kehm in- schreef ze een brief aan Herchenbach. Frau Schumacher bedankt de componist voor het sturen van de muziek en zegt: "We weten allemaal dat Michael een vechter is en niet opgeeft."

De componist was overdonderd en trok meteen aan alle PR-bellen dat hij nieuwe info heeft over Michael. Dat blijkt een beetje tegen te vallen, we hadden gehoopt op een duidelijker teken van leven van Schumi. Toch is elk signaal dat Michael nog niet heeft opgegeven hoopgevend.