Sebastian Vettel biedt Max Verstappen excuses aan

Tijdens de race tikte Sebastian Vettel Max Verstappen van de baan af. Als door een mirakel bleven beide wagens min of meer heel en beide rijders konden finishen. Verstappen verloor echter het podium. Vettel kwam meteen na de finish naar Max toe.

Het eerste dat Sebastian Vettel deed nadat hij de Grote Prijs van Groot-Brittannië finshte, was naar Max Verstappen toelopen. We kunnen alleen maar aannemen dat de Duitser daar zijn verontschuldigingen aan de Nederlander aanbood. De viervoudig wereldkampioen was immers achterop gereden bij Verstappen. 

Even later bevestigt Verstappen dat Vettel hem benaderde en zijn excuses aanbood. Uiteraard heeft Max die geaccepteerd: "Ik kan wel gaan schelden, maar wat heeft dat voor zin? Goed dat hij zijn fout direct toegaf."

Voor de camera van Ziggo gaf Vettel aan dat hij dacht dat er links een gat zou komen, omdat Max Verstappen een foutje maakte. Hij verrekende zich echter, want Max liet geen gat vallen, voor Vettel was het echter te laat en daardoor schoot hij tegen de achterkant aan.