VIDEO. Straatracers veroorzaken extreem dure crash

Als je niet kunt rijden, moet je voorzichtig doen om een aanrijding te voorkomen. Wat je zeker niet moet doen is volle gas door een miljonairswijk in Londen gaan rijden, dan is de schade meteen extreem hoog. Check wat hier vannacht gebeurde.

Vannacht reden wat """boy racers""" door de Britse hoofdstad met hun sportieve bolides en dat ging niet helemaal goed. In de straat (Moore Street) waar deze beveiligingscamera's hangen zit een bobbeltje, maar kennelijk wist deze Lewis Hamilton wannabe (eerder Pastor Maldonado) dat niet, want hij verliest de macht over het stuur van zijn Audi Q7.

Dat is allemaal nog tot daar aan toe, want als het in Dorpstraat, Ons Dorp was gebeurd, dan waren er een paar Opels Astra en een Hyundai Ioniq beschadigd. In Chelsea is het wat anders. Op het eerste shot zien we alleen al een Porsche Cayman, McLaren (12C?), Porsche Cayenne, Bentley Bentayga en Range Rover Sport staan. De Macca, Cayenne en Bentley kunnen de gevolgen van de crash niet navertellen. Evenals een verderop geparkeerde Porsche 911 Cabriolet (hij ziet er wat te klein uit voor een 911, of is het de Bentayga die het beeld vertekent?).

Overigens begint Londen naast supercar hoofdstad niet ook supercarcrash-hoofdstad te worden. Eerder hadden we al deze, deze en deze. In Nederland doen straatracertjes het wat goedkoperder...

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f2d69171da37', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });