Afrojack trouwt met zijn Lamborghini

Boomlange top-DJ Afrojack reed al graag Lamborghini's, maar moest ze steeds kopen. Dit weekend trouwde hij met zijn Elettra Miura Lamborghini, die al twee jaar zijn vriendin was.
Afrojack Elettra Miura Lamborghini

Op de rode loper van de MTV EMA award show in het Spaanse Bilbao had sportwagenliefhebber Afrojack in 2018 een heel speciale Lamborghini bij zich. Elettra Miura Lamborghini is in Italië niet alleen bekend als de kleindochter van Ferruccio Lamborghini, maar ze is ook een MTV-bekendheid. Elettra was/is een van de deelnemers aan SuperShore, de Spaanse variant van Jersey Shore en Geordie Shore. Het bleek de nieuwe vriendin van de succesvolle DJ te zijn. Afgelopen weekend verzegelde hij de liefde met zijn Lambo: hij trouwde in Italië in de buurt van het Comomeer. Volgens de Glamorama's van deze wereld vroeg Nick van de Wall, zoals Afrojack in het dagelijks leven heet, Elettra Miura in december 2019 ten huwelijk.

Lamborghini

Elettra is de kleindochter van Ferrucio Lamborghini, de oprichter van het Italiaanse sportwagen- en tractormerk. De DJ, echte naam Nick van de Wall, houdt duidelijk van een getunede Lamborghini, want mevrouw Miura heeft het een en ander aan zichzelf laten veranderen en wat race-striping toegevoegd sinds ze van de productielijn rolde.

Dit bericht bekijken op Instagram

26.09.2020 ❤️🔐

Een bericht gedeeld door Nick (@afrojack) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f97f5da741bd', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });