Bewijs. Singer maakt de prachtigste retro-Porsches

Zeg je Amerikaanse auto's, dan zeg je goedkope interieurs vol plastic rommel. Dat het ook anders kan bewijst Porscheverfraaier Singer. Geef je ogen de kost met deze tot in de fijnste details opgebouwde 911.

Singer Vehicle Design. Bij het horen van deze drie woorden beginnen hele volksstammen Porsche-puristen onophoudelijk uit hun mondhoeken te kwijlen, terwijl goedgevulde bankrekeningen sidderen vanwege de aanslag die op het saldo gepleegd gaat worden. Want alles heeft een prijs, en die vele uren handwerk die Singer in zijn producten stopt zijn allesbehalve goedkoop.

Enkele weken geleden presenteerde het zijn NY2 Car, een klassiek ogende 911 met een beest van een 4.0-motor achterin, en bijbehorende upgrades. Destijds deed het gierig met het fotomateriaal, maar dat wordt vandaag ruimschoots gecompenseerd met een aantal prachtplaten op de FB-pagina. Een selectie hiervan vindt u onder dit artikel. We laten de beelden verder voor zich spreken.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f919e5d74cb6', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });