Coentunnel dicht door tuig in Audi

Een klein verkeersinfarct rond Amsterdam vandaag door een grote politieactie bij de Coentunnel. Daar is een Audi met geboefte klemgereden, met als resultaat dat de complete snelweg werd afgesloten.

Criminelen en snelle Audi's gaan blijkbaar nog steeds hand in hand, want ook hier ging het weer om een vierringer. De Audi is op de A8 vlak voor de Coentunnel klemgereden en voor de veiligheid is bij de toerit Zaanstad-Zuid de weg afgesloten. Zowel de verbindingsweg naar de Coentunnel als de toerit naar de A8 gingen op slot.

Aanleiding voor het voorval is een gewapende overval in Zaandam. Drie personen sloegen daarbij op de vlucht en uit de klemgereden Audi is één persoon gearresteerd. Twee verdachten met een discutabele beroepskeuze zijn dus nog op de vlucht en de politie is daarom een zoekactie gestart. 

De arrestatie met getrokken wapens resulteert uiteraard in veel files. Op last van de politie is de Coentunnel richting West afgesloten en daar houdt de ellende nog niet op. Een te hoge vrachtwagen met een hele slechte timing blokkeerde ook nog korte tijd de tunnel vanaf de A10-Noord. Lange tijd naar de remlichten van je voorganger kijken kan ondertussen op de A10, A8 en N516. Succes!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f2e981b7441f', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });