Shell V-Power

Kies voor je jeugdliefde met deze prestatiebrandstoffen

Er is altijd die eerste liefde. Dat eerste verlangen dat nooit over is gegaan. Voor sommigen is het een 205 GTI of misschien wel die Porsche Boxster. Onbereikbaar op jonge leeftijd, maar ondertussen een te verwezenlijken droom waar je je niet voor hoeft te schamen.

De droomauto's uit je jonge jaren zijn de betaalbare youngtimers van nu. Dat geldt misschien niet voor je fantasieën over Lamborghini Diablo's of Bugatti EB110's, maar je droomde tenslotte ook niet alleen over topmodellen. Die ene knapperd die je tegenkwam in de buurt passeerde ook regelmatig je wensenlijstje en die is nu bereikbaarder dan ooit. Stoere hot hatches, sexy cabriolets en snelle sedans uit je jeugd zijn nu goedkoper dan een emotieloze nieuwe familieauto. Grijp die kans!

Mocht je deze jeugdwens realiseren, dan wil je daar wel van genieten. Je hebt je hele leven al een voorstelling gemaakt van het bochtenwerk van die BMW E36 of het geluid van die Mercedes SL, dus nu wil je het beleven! Gelukkig zijn er ondertussen brandstoffen die je motor reinigen, waardoor deze net zo lekker draait als de eerste keer dat die uit de showroom knalde. Shell V-Power heeft reinigende toevoegingen die de krachtbron niet alleen schoon houden, maar ook schoner maken bij elke gereden kilometer. Hoe dat allemaal precies in zijn werk gaat kun je hier lezen.

Het mooiste is dat je met de benzine en diesel van Shell V-Power ook direct CO₂-neutraal rijdt. De CO₂-uitstoot van de getankte brandstof wordt vanaf de winning van ruwe olie tot en met het verbranden van de brandstof in de motor van het voertuig gecompenseerd (klik hier voor meer daarover). 

Advertisement