Autoshows

Klimaatgekkies hebben IAA München in het vizier
Autoshows
Klimaatgekkies hebben IAA München in het vizier

Het is weer eens zover: de grootste autoshow van Duitsland is het doelwit van een eco-actiegroep.

Rinus Veekay pakt pole position op Indianapolis
Autoshows
Rinus Veekay pakt pole position op Indianapolis

Rinus van Kalmthout pakt pole op de Indianapolis Grand Prix-layout. Met een flinke marge in de kwalificatie heeft de Nederlander kans op een geweldig resultaat tijdens de Harvest GP vanavond om 21:45.

Songsan SS Dolphin is Chinese hybride Corvette C1
Autoshows
Songsan SS Dolphin is Chinese hybride Corvette C1

Het land der onbegrensde controle is weer eens aan het kopiëren geslagen. Deze keer staat de Corvette C1 model voor een eigenaardige plug-in hybride van Songsan Motors.

Renee Gracie
Autoshows
Australische vrouwelijke coureur maakt switch: naaktmodel

Racen is een dure hobby. Voor Renee Gracie was het een beetje te duur, maar zij heeft twee belangrijke pluspunten die ze nu inzet om alsnog geld te verdienen. De Australische Supercars-coureur is overgestapt naar OnlyFans en verdient nu bakken met geld.

Max Verstappen
Autoshows
F1TV geeft abonnees twee maanden gratis toegang

De start van het Formule 1-seizoen viel in het water door het oprukkende coronavirus. De rest van het seizoen staat nog half op losse schroeven, maar het zal vast ooit weer beginnen. In de tussentijd komt betaalzender F1TV de abonnees tegemoet.

Koenigsegg Gemera
Autoshows
Koenigsegg Gemera is Mega-GT hybride vierzitter

Voor Koenigsegg is het afgelasten van de Autosalon in Genève een harde klap. Het merk zou er niet alleen de Jesko Absolut tonen maar toverde ook de Gemera uit de hoge hoed. Het is een vierzitshypercar die hybride wordt aangedreven. Bizar + Bizar.

Brabus EQC 400
Autoshows
Brabus tunet elektrische Mercedes EQC 400

Hoewel de Mercedes EQC nog maar mondjesmaat wordt geleverd, heeft Brabus er wel een paar op de kop weten te tikken. De tuners uit Bottrop hebben niet alleen het uiterlijk onder handen genomen, maar hebben de elektrieke SUV ook sneller gemaakt.

Aston Martin V12 Speedster
Autoshows
Aston Martin V12 Speedster is tweezitter zonder voorruit (700+ pk)

Aston Martin heeft vanmorgen in het hoofdkwartier in Gaydon het doek getrokken van de V12 Speedster. Een compromisloze tweezitter zonder voorruit die in een oplage van 88 stuks naar de markt komt.

Koenigsegg Jesko Absolut
Autoshows
Koenigsegg Jesko Absolut is peak Koenigsegg

Aangezien ook een hypercar altijd nog wat hyperder kan, heeft Koenigsegg zojuist de overtreffende trap van Jesko onthuld, De Koenigsegg Jesko Absolut is de snelste Koenigsegg ooit (ooit).

Porsche 911 Turbo S
Autoshows
Porsche 911 Turbo S is officieel 'absoluut een 911'

Hoewel vrijwel alle Porsches 911 inmiddels een turbo aan boord hebben is de Porsche 911 Turbo nog steeds de top of the line. De nieuwste generatie is uiteraard weer sterker, beter (en zuiniger) dan zijn voorganger. Maak kennis met de nieuwe Turbo S.

Bentley Bacalar
Autoshows
Bentley gaat weer coachbuilden, dit is de Mulliner Bacalar

Vandaag onthult Bentley de Mulliner Bacalar, die in een serie van 12 gebouwd wordt. Het model luidt een terugkeer van de aloude traditie van het 'coachbuilden' in: speciaal op aanvraag gebouwde modellen. Het is een soort tuning voor gevorderden.

BMW Concept i4
Autoshows
BMW Concept i4: elektrische varkenssnuit

BMW durft het nog steeds niet aan om elektrische auto's grootschalig in productie te nemen. Vandaag tonen de Duitsers weer een conceptmodel van een elektrische Gran Coupé ter grootte van de 4 Serie. En hij heeft een varkensneus.