Podcast

In autosportpodcast ASFALT neemt de redactie van Autobahn.eu (bijna) wekelijks het laatste nieuws uit de Formule 1 en andere raceklasses door. Het vaste panel van Dumpert en Autobahn-presentatrice Sylvana IJsselmuiden, Autobahn F1 Show-presentator Steijn Schothorst, sportjournalist Koen Bakker en Autobahn-hoofdredacteur Matthijs Goes krijgt regelmatig bezoek van coureurs en andere insiders.

Uiteraard is in het gesprek tussen de presentatoren en gasten uitgebreid aandacht voor de verrichtingen van Max Verstappen en rijders als Lewis Hamilton, Sebastian Vettel en Charles Leclerc in de Formule 1. Ook de Formule 2 met Nyck de Vries is regelmatig onderwerp van gesprek, evenals de Indy Lights waarin Nederlander Rinus van Kalmthout uitkomt. Daarnaast komen de wetenswaardigheden van de terugkeer van de Grote Prijs van Nederland, alias de Dutch GP, op Zandvoort zodra er nieuws is aan bod.

De podcast wordt in één take live opgenomen, maar ook tegelijkertijd uitgezonden via de social mediakanalen van Autobahn. U vindt ze terug op Youtube en Facebook.

Soundcloud

Vind de podcast op Soundcloud, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en meer.