Gat in de markt: peperdure gin met een auto-onderdeel in de fles

Sommige mensen zullen het niet begrijpen en niemand is verplicht om de totale onzin van een fles gin met een auto-onderdeel te kopen, maar wij denken nu hard na over het nut van twéé nieren.

Mensen zijn zwak en lijden aan een gebrek aan goede wil. Daarom zijn wij niet in staat grote hoeveelheden benzine te drinken, maar doen we het aardig op sterke drank. Dus bij gebrek aan beter: wat is er petroseksueler dan in sterk gedrenkte auto-onderdelen? Precies niets inderdaad.

De wereld is bijna zover. We moeten ons vooralsnog behelpen met 'The Architect', maar het begin is er. The Architect is een nieuw soort gin met in de fles een origineel onderdeel van een Harley Davidson. Wordt gemaakt door een Duits bedrijf en kost ruim boven de duizend dollar per fles, maar dan heb je wel iets geweldigs. Je hebt geconcentreerde masculiniteit in een epoche waarin zelfs een oproep om jongens wat meer jongens te laten, als een regelrechte aanval op De Vrouw wordt gezien. Dit is drank die de fles verlaat, terwijl hij de deur openhoudt voor elke bevallige dame die toevallig in de buurt was. And then slaps her ass.

Dit hebben we ook nodig met auto-onderdelen. Gin met een plakje differentieel en whisky met een versterking van zuigerstang. Het is misschien voor de happy few, maar laat dat niet tot zuurheid leiden: iedere petroseksueel die dit voor twintig euro kon kopen, had het aangeschaft. Dat zegt iets. En bovendien is het misschien wel een aardige investering. Wij zeggen: wat motorfietsmakers kunnen, kunnen autobouwers altijd beter. Breng het aan. Proost!

Instant naschrift: Autobahn keurt rijden onder invloed af, maar raadt mensen wel van harte aan om altijd kwaliteitsdrank mee te zeulen in hun auto. Je weet in dit enorm uitgestrekte steppeland nooit waar je strandt.