Dit is 'm dan: de enige Pagani Zonda Riviera

Dit is 1 van 1. Bestaat geen tweede van en komt ook nooit een tweede van, want Pagani voor superrijke klanten.

Recentelijk mochten we zolderkameractiviteiten ontplooien om wederom een nieuwe Pagani Zonda. De Fantasma Evo. Dat lijkt alweer een eeuwigheid geleden, zeker gelet op het tempo waarmee Pagani bespoke versies van zijn voorgaande model maakt. 

Dit levend houden van de Zonda is niet geheel onlogisch: alle reguliere Pagani's worden sneller verkocht dan een huiskamerconcert van [insert vergetelijke popster naar keuze]. Het beste nieuws aan de Riviera is dan ook dat we met dit soort praktijken nog tot diep in de volgende eeuw nieuwe varianten van de Huayra tegemoet kunnen zien.

Hieronder ziet u de Pagani Zonda Riviera. Details zijn schaars en het beeld low res, maar we weten dat de eigenaar de auto ooit kocht als gele Zonda F. Hij vond het tijd voor een ander kleurtje en koos voor felwit en -blauw, vermoedelijk gekozen omdat die kleuren terugkomen in de Franse en Italiaanse Rivièra. Waarschijnlijk wordt dit alles nog wel vervolgd met een orgie van beeld en geluid.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5dcf31fe27374', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });