Uiteraard, ook in de Model 3 heeft Tesla paaseieren verstopt

Bijna niemand heeft de Tesla Model 3 nog in het echt gezien, toch zijn de Easter Eggs al gevonden. Een van de eersten die de auto mocht bekijken ontdekte dat je ermee over Mars kunt rijden.

Elke echte Tesla die tot nu toe werd geleverd had een of meer grapjes verstopt in de software. De Model X ging daarbij het verste met de Model X-mas Show. De Model S beschikt ook over een flinke hoeveelheid Easter Eggs en gelukkig houdt Elon Musk woord, want ook de Model 3 heeft een aantal zinloze extra's. Wie naar het 'Over deze Tesla'-scherm gaat en even wacht komt vanzelf in het menu met de grollen. Af fabriek vond men meteen het Sketch Pad dat ook in de andere twee modellen te vinden is. Het is een soort MS Paint, maar dan in je auto, want de auto is toch de plaats waar je regelmatig even moet tekenen. 

De andere functie is zo mogelijk nog zinlozer: je kunt met je Model 3 over Mars rijden. De Model S kon ooit veranderen in de onderzeeboot-Lotus van James Bond. De Model 3 verandert in een Mars Rover en rijdt over satellietbeelden van de rode planeet. Leidt toch mooi even de aandacht af van alle productieproblematiek