Stel de perfecte Rolls-Royce Phantom samen

Zilver, goud, of toch gewoon grijs? Een zilveren Spirit of Ecstasy of een kristallen met een lampje erin. Wel of geen coachlinestreepje over de flank? Je moet het weten als je je nieuwe Rolls-Royce Phantom bestelt, of als met de configurator speelt.

De prijzen zijn nog niet eens bekend, dus je weet nog niet of je hem wel kunt betalen. Desondanks kun je vast met de configurator van nieuwe Rolls-Royce Phantom aan de slag gaan. Het bedrijf uit Goodwood heeft een vrij basale versie van de samensteller online gezet. 

Wie echt in de markt is voor een nieuwe Phantom kan uit een oneindige waaier van kleuren kiezen, helaas heeft Rolls-Royce maar een vrij beperkt aantal brave kleuren online gezet. Echt wanstaltige auto's kun je er niet mee samenstellen, maar toch kun je een aardige indruk krijgen van de nieuwe zweefmobiel.

De kleur van de paraplu's die in de deuren zijn verstopt is bijvoorbeeld een belangrijke keuze. En vergeet ook niet dat je gordijntjes hebt om buiten beeld te blijven als je achterin vervoerd wordt, welke kleur moeten die hebben?

Zelf aan de slag gaan met de Phantom (of welke andere Roller dan ook) kan hier. Om te kunnen configureren moet je wel Flash even toestaan in je browser (klik op het downloadknopje en je computer vraagt vanzelf of je Flash eenmalig wilt laten draaien).