Mustang doet Mustangdingen. Publiek woedend

Tijdens een bijeenkomst van amateurchauffeurs die een auto met V8 bezitten is het weer eens fout gegaan: een Ford Mustang reed het publiek in. De aanwezigen konden dat niet waarderen, dus vielen ze de auto aan.

Een auto die een menigte inrijdt, zonder dat er gewonden bij vallen. Het klinkt als goed nieuws, maar de afloop van deze historie is anders. De Mustang in kwestie wordt gemolesteerd na het ongeluk.

Het verhaal speelt zich ergens in Californië af, waar een aantal auto's en nog veel meer publiek zich hadden verzameld voor een avondje bandenroken. Het lijkt allemaal niet erg officieel georganiseerd, als twee auto's op een stukje asfalt donuts aan het draaien zijn. Zoals altijd is het weer een Mustangrijder die het feestje moet verzieken. Hij blijkt geen idee te hebben hoe het moet en rijdt recht het publiek in. 

OK, jammer, even checken of er geen gewonden zijn. Maar zo gaat het niet in de US of Assault Rifles: het publiek reageert woedend op zoveel onkunde en begint onmiddellijk op de arme Ford in te trappen. De bestuurder van de witte cabrio probeert zich vervolgens maar uit de voeten te maken.

Raar verhaal. Maar wat nog het meest bizarre is: niemand is echt gewond geraakt bij het gebeuren. Wat een mazzel.