BMW X7: dit is hem!

BMW bereikt vandaag de overtreffende trap in SUV-land met deze conceptversie van de X7. Een SUV ter grootte van een klein warenhuis.

Daags voor zijn onthulling zijn via Bimmerpost de eerste foto's van de BMW X7 Concept gelekt. Ondanks dat ons ontbijt langzaam in de maag begint te borrelen van het vooraangezicht, moeten we het er toch even over hebben: BMW heeft de iconische BMW-grille zover opgepompt dat het met Audi kan wedijveren op de World Championship Barbecue Cooking Contest. Het is beslist geen porem, maar de auto is voornamelijk ook bedoeld voor Aziatische contreien, en daar smullen ze ervan. 

Verder zien we geknepen komplampen en achterlichten met laserverlichting, zijschermen vol Air Curtains en een vrij groot panoramadak dat tot aan de derde zitrij doorloopt. Dit New Money-busje doet het qua interieur gelukkig een stuk beter, met een naar de bestuurder gericht middenconsole vol subtiele  schermen. 

Volgende week staat hij op de IAA in Frankfurt, dan hebben we meer info over dit BMW X7-slagschip waar gelukkig nog het predikaat 'concept' aan hangt.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e2877421ce5e', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });