Lekker veilen. Originele Ferrari 330 GT 2+2 van eerste eigenaar

Het gebeurt niet vaak dat je een Ferrari uit 1966 kunt kopen van de eerste eigenaar, maar het kan toch. Deze ongerestaureerde Ferrari 330 GT 2+2 Serie II bleef in handen van dezelfde persoon, tot nu. Zo zien we auto's graag: origineel en toch gebruikt.

Deze auto werd origineel geleverd in de Verenigde Staten en daar in Long Island verblijft de auto nog steeds in handen van dezelfde familie. Het zilveren exterieur gecombineerd met het zwarte leer aan de binnenkant geven de auto een lekker chic uiterlijk. 

Het mooiste aan de auto is echter dat hij nog helemaal origineel is. Hij heeft de laklaag waarmee hij in 1966 uit de fabriek kwam. De auto kwam alleen in het weekend uit de garage om gereden te worden, maar als et regende of als er zout was gestrooid, dan stond deze Italiaan lekker warm in zijn garage te schuilen. Het zorgt ervoor dat de auto niet alleen relatief weinig kilometers op de teller heeft staan, maar voornamelijk dat hij er nog schitterend uitziet.

De auto is altijd met liefde onderhouden en kreeg jaarlijks een beurt, ook al was de eigenaar inmiddels veel te oud om ermee te kunnen rijden. Met deze bijzondere geschiedenis is de verwachte opbrengst voor de auto eigenlijk vrij conservatief: voor een geschatte $200.000 tot $250.000 kun je een klassieke en originele Ferrari met V12 in je garage schuiven.