Lewis Hamilton gendershamet neefje in jurk

Ophef op internet is opheftig: Lewis Hamilton, de koning van sturen en van diversiteit blijkt zelf iets minder inclusief te zijn. De kampioen is erg verdrietig omdat zijn neefje heel blij is met het paarse prinsessenjurkje dat hij voor Kerst kreeg.

De kans is groot dat alle verloven op de PR- en marketingafdelingen van Mercedes-AMG Petronas Motorsport, alias het Mercedes Formule 1-team, zojuist zijn ingetrokken omdat ze in een publicitaire nachtmerrie zijn beland. Ook bij Liberty Media zullen ze niet blij zijn met het filmpje dat Lewis Hamilton (salaris €135 miljoen) deze Kerst op zijn Instagram Stories plaatste. 

De regerend wereldkampioen toont zich ongelukkig met zijn blije neefje. De peuter staat bij een kerstboom met cadeautjes in een paars jurkje met een toverstafje in zijn hand en is duidelijk heel content met de cadeautjes die hij net van de Kerstman ontving. Vervolgens bijt Hamilton het jochie schreeuwend toe dat jongens geen jurken dragen.

Wij zijn uiteraard geen experts op het gebied van kleding en uiterlijk, maar hoe zat het met oorbellen en neuspiercings? En geverfd haar? Goed, reaguurt u uw SJW- danwel andere gedachten hieronder.