Oeps. Dit is de nieuwe Ford Focus

Officieel wordt hij pas in april verwacht, maar hier is hij toch al: de nieuwe Ford Focus. De marketeers van Ford waren naar Portugal gevlucht om een fotoshoot te doen, maar helaas waren daar ook anderen met een fototoestel.

De huidige Ford Focus is al sinds 2011 op de markt, dus het werd wel eens tijd voor wat nieuws. tot nu toe werd de auto alleen nog met maximale bestickering gezien, dus een shot met niets erop is welkom. 

Deze Focus was met een luxer uitgevoerd broertje (die zijn kleding voor de gelegenheid nog aanhield) in Portugal aanwezig voor een fotoshoot, die ongetwijfeld de eerste officiële beelden moet gaan opleveren. Helaas voor Ford (en de boosmevrouw op de foto) zijn er nu al de eerste onofficiële beelden. 

De nieuwe auto wordt iets breder en langer dan het huidige model. Uiteraard plant Ford ook weer opvolgers van de speelmodellen ST en RS, maar die zullen we ongetwijfeld later te zien gaan krijgen. In de basis komt Focus waarschijnlijk met een driecilinder die nog een cilinder kan uitschakelen om nog zuiniger te rijden.