Iemand die €1,9 miljoen wil betalen voor de nieuwe roadster van ItalDesign?

De auto-tekenaars van Italdesign hebben een nieuw speeltje voor de petrolhead die eigenlijk alles al heeft. Zijn naam: Zerouno Roadster.

Op de Geneva International Motor Show presenteert het merk volgende maand deze open-dak-variant van de Zerouno. In de basis is dit overgestyleerde beest een Lamborghini Huracán, met achterin de 5,2-liter tellende tiencilinder die 610 pk levert en toupédragers in 3,2 seconden naar de 100 km/u brengt. De buitenkant van de Zerouno Roadster is, geheel in traditie van de bovenkant van de supercarmarkt, gemaakt van koolstofvezel.

De auto komt uit de koker van Filippo Perini, de Volkswagen Group-designer die onder meer de Lamborghini Aventador J en de Veneno op zijn palmares heeft staan. Vergeleken met die monstruositeiten is dit eigenlijk nog een behoudend autootje. 

Voor de serieus geïnteresseerden: er komen vijf exemplaren á bijna twee miljoen euro per stuk. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ecc55ce3f433', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });