Huzzah! De Rolls-Royce Cullinan-configurator is hier

Hoewel de hoeveelheid keuzes bij Rolls-Royce vrijwel eindeloos is, heeft het bedrijf toch een aantal configurators voor zijn automobielen online staan. Ook de jongste loot aan de stam, de Cullinan, kan je nu samenstellen.

Volgens de mensen van Rolls-Royce bestel je bij hen geen auto, maar commission je hem, zoals je dat ook bij een kunstenaar doet als je een kunstwerk van hem wilt. In het Nederlands klinkt de vertaling een stuk minder aloof, met de opdracht verstrekken, vandaar dat we het Engels maar even laten staan en net als CEO Torsten Müller-Ötvös van een commission voor de gloednieuwe Cullinan spreken.

Goed, wat doe je in de configuratiemachine op de website van Rolls-Royce? Wij proberen altijd een zo lelijk mogelijk model samen te stellen en hier is hij: de Rolls-Royce Cullinan Autobahn Fugazi-edition. Helaas laat de samenstel-app op de site het niet toe om de bovenkant van de auto een andere kleur te geven dan de onderkant, iets dat bij de Bespoke-afdeling ongetwijfeld wel mogelijk is. 

Lukt het iemand om een nog lelijkere Culli samen te stellen? Aan de slag!