Audi A4 Sedan en Avant bijgeschaafd voor 2019

Het was tijd om wat lijntjes op de Audi's A4 Avant en Sedan bij te vijlen. Voor het komende jaar zijn de twee topverkopers uit Ingolstadt voorzien van een paar kleine wijzigingen aan het uiterlijk en de uitvoeringen.

Na vorige week kon Audi wel weer een beetje positeif nieuws gebruiken. Ze hebben het zelf gecreëerd in de vorm van wat updates aan de modellen A4 Avant en A4 Sedan. De Beijers hebben niet heel ingrijpend veel veranderd aan de wagens, maar er zijn in ieder geval nieuwere bumpers ontworpen. 

De Design- en sport Line optiepakketen krijgen voortaan de vijfhoekige luchtinlaten links- en rechtsvoor mee. Daarin zitten onderdelen van echt nep-aluminium. In de S-Line zijn de bumpers nog sportiever gevormd. De grilles van de drie uitrustingspakketten stralen ook wat meer onderscheid uit.

Op de achterbumper worden de ronde uitlaten vervangen door de trapeziumvormen die we overal zien opduiken. Dat gaat ten koste van de ruimte voor de 'diffuser' onderop de bumper.

De S-Line Competition is nieuw voor de A4. Het uitrustingspakket heeft allerlei luxigheden als een RS-spoiler achterop de Avant, en een nieuwe Turbo Blue-verf. Verder komt de auto dan met 19 inch wielen, rode remklauwen, sportonderstel en LED-koplampen.