Insta take-over: Steijn Schothorst rijdt 24h van Spa

Steijn Schothorst is niet alleen co-host van de Autobahn F1-show omdat hij zo'n gezellig setje vormt met Sylvana. Hell no! Onze Steijn kan ook echt sturen. Dit weekend rijdt hij de 24 uur van Spa in een Audi R8 LMS. En je bent erbij via onze Insta.

Wie het Instagram-account van Autobahn niet volgt miste sowieso al wat, maar dit weekend ben je echt een dief van je eigen autosportlol als je niet op Volg/Follow klikt op @Autobahn.eu. Steijn Schothorst neemt je mee achter de schermen bij de vierentwintig uren van Spa. 

Hij start deze zaterdag de race met de #66 R8 LMS van Attempto Racing in een team met zijn broer Pieter Schothorst en Audi fabrieksrijder en DTM-coureur Jamie Green. Sinds gisteren plaatst Steijn regelmatig stories en updates vanaf de grid en bij de scrutineering. Volgen dus!

Uiteraard zijn Pieter en Steijn niet de enige vrienden van de show die meerijden: Robin Frijns rijdt in de Audi R8 LMS met startnummer 2. Steijns teamgenoot in de Blancpain GT Sprint Cup, Kelvin van der Linde (met wie hij al een race wist te winnen) rijdt in auto nummer 29.

Instant update:
Steijn, Pieter en Jamie hebben zich gisteravond gekwalificeerd voor de superpole. De twintig snelste auto's rijden daarbij vandaag om de eerste startijen. De R8 LMS van het drietal was de eerste niet-fabrieksauto in de kwalificatie. De superpole is vanavond om 19:10 uur live te zien op op de website van de Total 24 Hours of Spa.