Enzo Knol rolt 717 pk sterke Jeep Grand Cherokee Trackhawk

Proficiat Nederland! We tellen weer een beetje meer mee in de wereld van de hoogpotente SUV's. Er is een Trackhawk verkocht en dat is reden voor een feest. Zeker voor de gelukkige koper, Youtube-ster Enzo Knol.

Ja mensen, dit is een mooi moment voor Enzo Knol. Na een paar auto's van Duitse komaf, is het voor Enzo tijd om dichter bij zijn naamgever te komen. Een Jeep Grand Cherokee Trackhawk. Hoewel de Jeep natuurlijk een Amerikaan is, is de hele toko eigendom van de Italianen die hun grote geld verdienen met het bouwen van Ferrari's.

Fijn voor Knol, maar ook zeker voor ons als Hollanders is het reden voor feest. Met de auto van Enzo erbij zijn er nu zes Trackhawks geregistreerd in Nederland, dus de kans dat je er een tegenkomt is weer met twintig procent toegenomen. Daarnaast is het plezierig om te zien dat Enzo ruim een ton aan BPM heeft ingeleverd voor zijn auto. Leve de belastingbetaler.

In ruil voor alle cash die hij verdiend heeft met filmpjes maken over zijn immens oninteressante leven krijgt de vlogger nu 717 pk onder zijn rechtervoet. De power is afkomstig van de V8 Hemi met 6,2 liter inhoud die voorin de Cherokee ligt. De verlaagde verhuisdoos rijdt dankzij het kanon onder de motorkap in 3,7 seconden honderd kilometer per uur. De top van het zilverkleurige bakbeest is 289 kilometer per uur. Niet op de Nederlandse weg uitproberen, Enzo, Rapper Boef bewees al dat dat niet verstandig is.