Snelle vijanden? Ontsnap met je gepantserde Aston Martin DB11

De Aston Martin van James Bond trekt altijd een hoop kogels aan, maar het zou kunnen dat u zich ook niet veilig voelt in uw ongepantserde DB11. Het voelt naakt als je zonder armour rondrijdt. Trasco redt u en levert een opgesterkte DB11.

Pantsering van je auto is altijd een goed idee als je weinig vrienden hebt. Er is echter een nadeel, het is zwaar. Zware auto's rijden niet snel en dat is juist wel handig als er mensen op je staan te schieten, wegwezen. De DB11 is op zichzelf nogal snel, vooral met de brute V12 voorin, maar gooi je er dik glas en een hoop stalen platen in dan wordt het een log apparaat.

Gelukkig hebben de Duitse beveiligingsspecialisten van Trasco een pantserpakket ontwikkeld dat de DB11 maar 150 kilogram extra spek op de botten geeft. Desondanks zit er rondom Level 4-veiligheidsglas. Geen idee wat het precies betekent, maar het ziet er dik uit op de plaatjes en zou handvuurwapens moeten kunnen weerstaan.

De hele auto is verder rondom van Level 4 beveiliging voorzien, op verschillende plekken zit kogelwerend staal en andere lichte composietmaterialen om rondvliegend lood buiten te houden. De dikke ramen werken in combinatie met de deursloten goed tegen kidnappers, carjackers en roofovervallers. 

De Aston voor James Bond-liefhebbers is een conceptauto, u kunt nagenoeg elke auto bij Trasco inleveren voor een onzichtbare veiligeheidsupgrade. Dus wie het liefst heel onopvallend beveiligd vervoerd wil worden levert een kleine truttenschudder is voor de opperste veiligheid. Wie verwacht daar immers een high level subject in?