Opper-grid girl Katie Price crasht roze Range Rover

Hoewel de Formule 1 grid girls heeft afgeschaft, blijft Katie Price - oftewel Jordan - altijd in alle harten als automodel. De rondborstige Engelse deerne is het racen echter wel verleerd: ze crashte vandaag haar Range Rover in benevelde toestand.

Uitgerekend op de dag dat de laatste toetredingsbarrières voor vrouwen in de motorsport werden geslecht is het een grid girl die autorijden in een slecht daglicht zet. Glamourmodel en all round socialite Katie Price crashte in Londen, volgens de politie duidelijk met een flinke slok op.

Jordan/Katie is inmiddels ook de jongste niet meer, want de politie verklaarde: "A 40-year-old woman who was inside the car was arrested on suspicion of drink driving. She was taken to a south London police station where she remains."

Die carrière in de W Series kan ze op haar voorbumpers schrijven dus. Naast een blaastest mocht Katie ook een speekseltest ondergaan om te checken of ze niet ook onder de invloed van drugs reed. Het is voor de gewezen grid girl te hopen dat ze goed verzekerd op weg was (het zal haar echter niet helpen dat ze lam was), want de laatste maanden vocht het voormalige armcandy van Eddie Jordan/Peter Andre/Kris Boyson tegen een dreigend faillissement.

Overigens liep Jordan op vrij knullige wijze tegen de lamp: "At approximately 2am British Transport Police officers came across a car showing signs of damage stationary at the roadside in Shooters Hill Road, Woolwich [in South East London]." Ze kwam net terug van het feestje voor de dertigste verjaardag van haar inmiddels ex Kris Boyson. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f672675ac67e', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });