Televisiemiljonair maakt LaFerrari nog exclusiever in 90210

Dankzij Shark Tank-presentator Robert Herjavec is er weer een Ferrari LaFerrari minder op de wereld. De miljonair reed veel te hard met zijn hypercar, waardoor hij de macht over het stuur verloor op een boulevard in Beverly Hills.

De verhalen over de crash van Robert Herjavec lopen nogal uiteen, maar gelukkig verhelderen de beelden dat er in ieder geval iets verkeerd is gegaan. De ondernemer die rijk werd met IT-systemen en tegenwoordig bekend is als sidekick van Mark Cuban in Shark Tank (de Amerikaanse versie van Dragon's Den) reed zijn hypercar in puin.

In de vroege uurtjes van de zaterdagmorgen verloor hij de controle over de auto, waardoor hij onzacht met een boom langs de weg in aanraking kwam. Een van de getuigen meldde dat de passagier daarbij uit de auto geslingerd werd. Fake news, dat lijkt vrij lastig met ramen en deuren gesloten. Ook de politie bevestigt dat dat onzin is: er vielen geen gewonden bij het ongeval. 

De schade aan de LaFerrari is groot. Op de ene foto is echter moeilijk te zien of de auto getotaled is en met een straatwaarde van 5 tot 7 miljoen moet er wel erg veel aan stuk zijn wil het de reparatie niet waard zijn. Hoe dan ook is deze hyperFerrari een poosje van de weg en dat maakt de overige 499 exemplaren (498) weer een beetje exclusiever.