Smerige drugsrunner in Nederlandse Jaguar rijdt alles en iedereen kapot

Je enkelband doorknippen, naar Nederland gaan om drugs te runnen, hier een auto jatten en daarmee aan de politie proberen te ontsnappen. Deze Antwerpenaar doet het zonder scrupules en wint daarmee de titel klootzak du jour.

Zoveel gebrek aan respect voor de medemens zie je weinig in een video. Een Belgische drugskoerier heeft een auto gestolen in Nederland en denkt daarmee uit handen van de politie te kunnen blijven. We haken in als de Nederlandse Hermandad is afgehaakt en de taken aan hun Belgische collega's hebben overgedragen. De Belgen hebben gelukkig ook snelle interventievoertuigen voorhanden. Op de E19 van Breda naar Antwerpen gaat het met snelheden boven de 180 kilometer per uur, maar pas echt gevaarlijk wordt het als de volstrekt gestoorde drugscrimineel de straten van Antwerpen inrijdt. De agenten zetten alles op alles om de totaaldebiel te vangen. 

Hij weet echter keer op keer verder uit te lopen op de agenten, die wel rekening moeten houden met anderen. De Jaguar met daarin een ontketende bestuurder doet dat echter niet. Drie fietsers worden bijna geplet omdat meneer zijn afspraak met de wet niet wil nakomen.

En dan zegt meneer ineens "sorry", gelukkig blijkt die onzin geen uitwerking te hebben op de Belgische wetshandhavers. Hij mag blij zijn dat hij niet ter plekke is neergeschoten door de zeer beschaafd handelende flikken.

Is dit meteen een goed moment om de casual neusdipper eens aan te kijken? Could be. Of moeten we de politiek aankijken? Een van beide partijen heeft de sleutel in handen om dit soort toestanden te laten ophouden.