Porsche 911 ook al gelekt, dit is de nieuwe 992

De autosalon van Los Angeles is nog niet begonnen, maar de primeurs lekken hier en daar al uit. Na de nieuwe Range Rover Evoque lekte nu de nieuwe Porsche 911 uit. De 992-serie is weer een beetje geëvolueerd.

Het zijn maar drie foto's, maar het is genoeg om te kunnen zien dat Porsche -gelukkig- niet al teveel aan de nieuwe 911 heeft veranderd. De 992 volgt de 991 op en die is nog lang niet over de datum, dus erg veel hoeft er niet aan veranderd te worden.

Aan de achterkant te zien, ligt de motor nog steeds op dezelfde plaats en natuurlijk gaat Porsche door met de zo modieuze doorlopende lamp achterop. Het staat de wagen immers goed. De in louvres in de lengterichting onder de achterruit kennen we ook al van de tweede versie van de 991. De gruwelijk grote uitlaatgaten staan ook sportief, evenals de enorme achterwielen die we onder dit exemplaar zien liggen.

Van de voorkant zal het lastiger zijn om de twee generaties 911 uit elkaar te houden. Datduidt er ook op dat Porsche tevreden was met het uiterlijk van zijn laatste elfje. We moeten nog een aantal dagen wachten op de specs (turbomotoren en zelfs hybrides) en betere foto's. Tot die tijd doen het gewoon met dit lek.