Donald Trump gebruikt motorcade om buren te bezoeken

Ook als Commander in Chief van een van de grootste landen van de wereld mag je best blij zijn met je nieuwe auto. Donald Trump is zo gelukkig met zijn nieuwe Beast dat hij hem voor een ritje van 250 meter gebruikt.

Afgelopen dagen stonden in de Verenigde Staten in het teken van het afscheid van George Bush Senior (POTUS 41). De afscheidsdienst voor de overleden oud-president speelde zich af in Washington D.C. en uiteraard was ook de huidige president Donald Trump (POTUS 45) erbij aanwezig.

De familie Bush had zijn intrek genomen in een gebouw net buiten het complex waar het Witte Huis op gelegen is. Aangezien de familie Bush twee presidenten geleverd heeft, ging Donald even langs om president George W. Bush (POTUS 43) te begroeten en te condoleren. 

Aangezien the Donald niets op de normale manier doet, ging dit ook vrij apart. Donald en Melania Trump pakten The Beast. Okay, wel zo veilig natuurlijk, maar het wordt nog gekker. Ze reden de 250 meter van de voordeur van het Witte Huis naar de entree van Blair House met een karavaan van acht auto's. Uiteraard sprongen alle milieuknuffelaars in een kramp, want "wat een verspilling allemaal". Autoliefhebbers weten beter: Donald wilde zijn nieuwe Beast gewoon graag aan vriendje George laten zien. Heel goed te begrijpen.