Kies maar: LaFerrari of LaFerrari Aperta van Michael Fux

Collectioneur Michael Fux moet om de zoveel tijd wat mooie wagens lozen om ruimte te maken in zijn garage. Deze keer heeft hij gekozen om wat uit zijn rode periode te veilen: twee LaFerrari's moeten het pand verlaten.

Hihihi, hahaha, hohoho, wat is er leuker dan één LaFerrari? Twee stuks. Het is maar weinig mensen gegund om een DeFerrari te bezitten, ga dus maar na hoe weinig mensen beide varianten van het Italiaans beest hebben staan. Binnenkort is er weer iemand minder die er twee heeft, want Michael Fux doet een duo uit Maranello in de verkoop. Overigens klopt de statistiek natuurlijk niet als iemand beide wagens op de veiling weet te bemachtigen.

Erg veel heeft Fux niet met zijn opper-Ferrari's gereden, ouwe handelaar dat hij is. Met de open variant kwam hij maar 174 mijl (280 km), terwijl de gesloten versie maar 418 mijl (672 km) niet in de garage stond. Zonde, maar het zal Michael een worst wezen, want dankzij de twee paradepaarden wordt hij weer een stuk rijker en kan hij vast een paar nieuwe speeltjes aanschaffen.

Meebieden kan op 12 januari 2019.