Oh noes, nog meer sneuneuzen blokkeren Tesla Superchargers

De nieuwste trend in Amerika moet maar niet overwaaien naar Nederland: selfrighteous prick uithangen met pick-up truck bij een Tesla Supercharger. Mensen zoek gewoon een baan.

Nadat rond de Kerst een stel Tonka-rijders een Tesla Supercharger in Hickory (North Carolina) blokkeerden met hun dinosaurusverbranders blijkt een trend losgebroken in de VS. Gelukkig is het nog geen al te wijd verspreid virus, maar gisteren werd weer een stel zielepieten met F-150's gespot op een Superchargestation ergens in de VS. 

De rednecks beschuldigen Tesla-rijders ervan dat ze op kolen rijden. Dat kan allemaal waar zijn, maar in een benzinewagen met V8 ben je ook niet erg goed bezig. Wat bezielt mensen om zich zo in te spannen om anderen te irriteren? Echt, zoek een baan en ga leuke dingen doen met het geld dat je verdient. 

Ziet u het al gebeuren dat er straks een horde elektrisch rijdende veganistische SJW'ers met hun Nissan Leafs en linksdraaiende Tesla Model 3's (zonder leren bekleding, want leder is viesbah) een tankstation blokkeren? Nee mensen, doe het niet.