Rotterdamse politie pakt hardnekkige patser met Lamborghini

Het centrum van Rotterdam is vrijdagavond (hopelijk) ontdaan van een vervelende patser met een Lamborghini Aventador Roadster. Hij kreeg eerst waarschuwingen, maar toen dat niet hielp mocht hij een boete in ontvangst nemen.

Wie de afgelopen dagen in 's avonds door het centrum van Rotterdam liep, heeft hem vast gehoord. Een patsmeneertje reed met zijn (gehuurde?) Lamborghini Aventador Roadster door de straten en trapte daarbij keer op keer het gaspedaal diep in. Mooi geluid hoor, zo'n 6,5 liter V12, maar niet in het centrum van een stad.

Agenten van de motorpolitie in Rotterdam hielden de man in de middag al staande en waren zo coulant om hem niet meteen op de bon te slingeren. Aangezien ze later de revvende Lambo weer hoorden, gingen ze op onderzoek uit en zo vonden ze de rollende droeftoeter bij de Witte de Withstraat. Daar hielden ze hem weer staande en deelden nu wel een prent uit. 

Je vraagt je toch af wat iemand bezielt om op een uitgaansavond urenlang rondjes door een stad te gaan rijden in een auto. Het is er stervensdruk dus rijden is niet leuk, mensen op de terrassen vinden je een kneus omdat je blijkbaar geen vrienden hebt om mee te borrelen (of desnoods mee in een shishalounge te gaan zitten) en tot overmaat van ramp krijg je er nog boetes voor ook. Als je zo'n wagen huurt, rij er gewoon mee naar Duitsland en test de topsnelheid. Of parkeer hem voor een kroeg, bestel een drankje en loop om de vijf minuten naar de auto om er even wat uit te pakken, zodat iedereen ziet dat je een Lambo hebt. Maar er in een file rondjes mee gaan rijden, dat doen alleen extreme sukkels.