Lister gaat het weer proberen met nieuwe Knobbly

Oude en halfvergane merken die een nieuwe poging doen om weer groot(s) te worden, wij hebben er een zwak voor. Dus als Lister een nieuwe Knobbly toont, mogen ze meteen gaan bouwen. Zeker als hij er zo uitziet.

De enige Lister die je nu kunt bestellen is de Thunder, wat eigenlijk een Jaguar F-Type on steroids is. En binnenkort hebben ze nog een Jag bij Arnold Schwarzenegger langsgestuurd als ze een F-Pace met bijna 700 paarden gaan verkopen. 

Een Knobbly hebben de Britten echter al een tijdje niet meer gemaakt. Sinds Jaguar stopte met de D-Type eigenlijk, want dat was de basis voor de 'knokige' Lister. Het ligt nu voor de hand om aan te nemen dat de nieuwe Knobbly ook aanhaakt op Jaguar-techniek en in dat geval komen we al snel uit bij de F-Type. Ongetwijfeld krijgt die auto dan enerzijds een paar scoopjes van een of ander pre-workoutmiddel, om vervolgens afscheid te nemen van zo'n beetje de hele koets.

Het resultaat mag er - in zij-aanzicht - zijn. Het is te hopen dat de auto er van voren en van achteren net zo goed uit gaat zien als dit ene plaatje dat de autobouwer Lawrence `Whittaker ons gunde. Eveneens spreken we de hoop uit dat hij in Genève in zijn geheel getoond wordt.