Zo kijk je dit weekend gratis Formule 1 op F1 TV Pro

Zondag is het lange wachten eindelijk afgelopen als de Formule 1 weer begint in Melbourne. Vanaf dit seizoen heb je in Nederland twee keuzes om Formule 1 te kijken: abonnee worden van Ziggo, of kijken via het officiële F1 TV Pro kanaal. Het kan ook gratis.

Eindelijk komen Max Verstappen, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel en al die andere topcoureurs weer eens de baan op voor een wedstrijdje hardrijden voor gevorderden. Iedereen met een racehart staat te popelen om weer eens twee uur echt leuke dingen te kijken op TV (laptop, telefoon, tablet, etc).

Wie een kabelabonnement via Ziggo heeft, is sowieso al verzekerd van gratis Formule 1, maar wie dat niet heeft moet verder kijken. Het officiële kanaal van Formule 1, F1 TV, biedt dit jaar voor het eerst het complete raceseizoen aan in Nederland. Niet alleen de Grands Prix zijn te zien, je kunt ook terugkijken. Belangrijker is echter dat je de timing apart kunt bekijken en zelf je camerastandpunt kunt kiezen, ook de teamradio's zijn ongefilterd te beluisteren.

Dit weekend kan je gratis kennismaken met F1 TV Pro. Daarvoor moet je wel een abonnement aanmaken. Wie echter binnen zeven dagen het abonnement weer opzegt, hoeft helemaal niets te betalen. Wel zo makkelijk om het eens uit te proberen.

Ook de vrije trainingen en de kwalificatie worden natuurlijk live uitgezonden via de streamingservice. Het enige nadeel is nu nog dat alles zo vroeg in de ochtend begint.