LIVE. Formule 1 Grand Prix van Bahrein 2019

Met Charles Leclerc op kop gaat zometeen de Grand Prix van Bahrein van start. Red Bull-rijder Max Verstappen staat op de vertrouwde vijfde plek achter de Ferrari's en de Mercedessen. Alle ingrediënten voor een mooie race zijn dus aanwezig.

De kwalificatie zorgde gisteren voor een lichte verrassing doordat de Ferrari's ineens weer supersnel waren. Daarnaast wist Charles Leclerc zijn teamgenoot Sebastian Vettel een draai om de oren te geven. De Mercedii konden de de Italiaanse paarden niet bijhouden, en ook de auto's van Red Bull Racing hadden geen antwoord. Max Verstappen start op de zanderige baan vanaf plek vijf, gevolgd door Kevin Magnussen. De 999e GP uit de geschiedenis is klaar voor vertrek.

(Maximaal voorbereiden? Check nog even de Autobahn F1 Show)

We starten om 17:10 met het racespektakel in de zandbak van Bahrein. Live meekijken kan op Ziggo Sport en Sky Sport. Voor rondetijdenanalyses, video's, gifjes en al het andere dat niet op uw Tweede Scherm mag ontbreken volgt u @AutobahnEU op Twitter (of refresh de pagina eindeloos en kijken hieronder). Hup Lando!