Audi A5 Cabrio crasht in Amsterdam Noord

In Amsterdam Noord is vanmiddag een Audi A5 Cabrio nogal onzacht in aanraking gekomen met een lantaarnpaal. En als we naar de foto's kijken zien we een witte auto in een kansenwijk: pakt u de bingokaart er vast even bij?

Twee berichten van vanmiddag over Amsterdam Noord tonen aan dat het nog steeds een ouderwetse achterstandsbuurt prachtwijk krachtwijk kansenwijk is. De lokale parels hadden vanmiddag op de Kamperfoelieweg te maken met een politie-inval vanwege een verdachte situatie. 

Ongeveer op hetzelfde moment rolden de onderstaande foto's binnen via het tipkanaal van onze buren van Dumpert. Op de Hagedoornweg, nog geen honderd meter verderop, is een Audi S5 Cabrio tegen een paal geklapt.

Wellicht is het wat ouderwets, maar bij het zien van een witte auto denken wij ter redactie van Autobahn meteen aan een bruiloftsfeest. Tellen we daar de locatie bij op en we denken aan een trouwstoet. Iets met tüüüütuüuruüuüuun enzo. Momenteel hebben we echter geen informatie die de twee feiten met elkaar linkt. Het kan dus gewoon zijn dat een van de voorbijgangers plotseling opschrok uit zijn Whatsappgesprek en ineens het gaspedaal raakte waardoor hij een lantaarnpaal kopte. Maar het is ook goed mogelijk dat de bestuurder gewoon wat hard reed en vergat dat hij in een Audi zat en dus verrast werd door het onderstuur.

Okay, vooralsnog lijkt het nog op valse bingo, maar we houden het in de gaten.