LIVE. Formule 1 Grand Prix van China 2019

Max Verstappen start vanaf de vijfde plek, maar in China maakt dat niet uit: zowaar is inhalen hier mogelijk. Op pole vinden we Valtteri Bottas en hier vind je alles wat je nodig hebt om de race te volgen: liveverslag, livestreams en alle links.

De duizendste Formule 1-race staat op het punt van beginnen. Vooraan vinden we als vertrouwd de twee Mercedessen van Valtteri Bottas en Lewis Hamilton, en daarachter de Ferrari's van Sebastian Vettel en Charles Leclerc. Daarna zijn het Max Verstappen en Pierre Gasly die een misser maakten in de kwalificatie. Opvallend genoeg blijft het daarna keurig in teamvolgorde doorgaan: Daniel Ricciardo en Nico Hulkenberg hebben hun Renaults op zeven en acht, daarachter Kevin Magnussen en Romain Grosjean in hun Haas-bolides.

(Maximaal voorbereiden? Check nog even de Autobahn F1 Show)

We starten om 08:10 uur met het racespektakel in de in het grijze Shanghai. Live meekijken kan op Ziggo Sport en Sky Sport. Voor rondetijdenanalyses, video's, gifjes en al het andere dat niet op uw Tweede Scherm mag ontbreken volgt u @AutobahnEU op Twitter (of refresh de pagina eindeloos en kijken hieronder). Hup Daniel!