Deze Land Rover Defender is ook ideaal op de camping

Als de Volkswagen Grand California XXL toch een beetje te extreem voor je is, of je eigenlijk liever wat verder van het gebaande pad gaat, is deze Land Rover Defender wellicht een optie. Het is een camper, maar ook gewoon een Defender.

Campers zijn dure speeltjes en daarom neem je ze liever niet al te ver van de weg mee. Okay, het grasveld op de camping, dat is nog wel te doen, maar een bos rij je er liever niet mee in. Stel je voor dat je ergens vast komt te zitten met je grote rijdende huis. De oplossing is een Land Rover Defender. De auto is simpel, best wel degelijk en hij kan overal naartoe.

De ombouwers van CamperHus zetten een soort van Westfalia-dak in de Defender, waardoor er een beetje stahoogte achterin ontstaat. Verder zit er een keukentje in met een wasbakje en waterpomp. Twee gaspitten zijn ook aanwezig, maar omdat je toch zin hebt in magnetronpopcorn tijdens het kamperen zit er ook zo'n microgolfoven in. Je zult maar zonder zitten.

Uiteraard is er ook wat slaapruimte in de camper, maar veel is het niet. Je moet wel erg van je reisgenoot houden om lekker te kunnen slapen. Het is de prijs die je betaalt voor het inbouwen van een keuken in de Defender.