BMW-club verziekt opnames James Bond-film

De komende film van James Bond heeft nogal wat tegenslagen te verwerken. Na onder andere een verwonding van 007, Daniel Craig, zelf is nu de BMW-club van Noorwegen een ongewenste bad guy in deze film.

Alsof de strijd tegen S.P.E.C.T.R.E en Blofeld niet erg genoeg is, heeft de vijfentwintigste James Bond-film nu nog een nieuwe tegenstander: Noorse BMW-hoolies. Ze verprutsten de geplande opnames op de Atlantische Weg (ook vaak de de Atlantic Road genoemd door degenen die denken dat ze Engels spreken in Noorwegen). Na het vertrek van regisseur Danny Boyle, de verstuikte enkel van Daniel Craig en de explosie op de set van de film (nog maar enkele dagen geleden) is het de zoveelste tegenslag voor de producenten. [tekst gaat door onder de video]

De Atlantische Weg is waarschijnlijk een van de mooiste wegen van de wereld. Niet alleen de natuur is er fantastisch, maar ook de infrastructuur is op een feeërieke manier in de omgeving verwerkt. Geen wonder dat James Bond er een mooie scene zou willen opnemen, ongetwijfeld met zijn elektrische Aston Martin (Noorwegen is het Walhalla voor elektrische auto's).

Probleem is echter dat een clubje Noren met opgevoerde BMW's er onlangs ook is geweest. De laatste brandstofverbranders van het Vikingland hebben een evangelische missie om de batterijrijders van het land te wijzen op de geneugtes van dinosap. Blijkbaar moest dat deze keer op de Atlantische Weg worden duidelijk gemaakt met burnouts.

Toen de producenten aankwamen voor de film waren ze niet blij. De lokale overheid probeerde nog om de sporen te verwijderen, maar dat had geen zin. De opnnames gaan wel gewoon door, en waarschijnlijk is de weg vandaag en morgen afgesloten voor het verkeer, terwijl 007 er zijn trucs uithaalt. 

Het geeft ons allemaal weer iets extra's om op te letten tijdens het kijken naar de film: zou het ze gelukt zijn om de rubberstrepen in de post productie weg te werken.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5db077fe6e812', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });