Poll time. Is Formule 1 weer terug na de victorie van Max Verstappen

Na de controversiele jurybeslissing in Montreal en de slaapverwekkende Grand Prix op Paul Ricard was de Formule 1 toe aan een opkikker. Die kwam er gisteren in de vorm van een overwinning voor Max Verstappen. Is de koningsklasse weer terug?

De kritiek was de laatste weken niet van de lucht. Mercedes is te dominant, de juryleden bemoeien zich teveel met het wedstrijdverloop, de nieuwe banden zijn verkeerd, de auto's kunnen niet inhalen et cetera, et cetera. De Formel Eins Grosser Preis von Österreich bracht gisteren echter verlichting: inhaalacties en een opvallende winnaar: Max Verstappen.

De winst van Verstappen op de Red Bull Ring, voor het oog van hoofdsponsor Dietrich Mateschitz en de voltallige Honda-top was wel erg mooi meegenomen. Huilende Honda-bazen, boze Ferrari-rijders en genoeg drama op en om de baan om iedereen nog uren na de finish van de race aan de buis gekluisterd te houden. Het leek gescript als een WWE-worstelwedstrijd. Om nog maar niet te spreken van de Illuminati-achtige toevalligheden tussen Max Verstappen en Maverick Viñales.

Het leidt ons tot de vraag wat u er eigenlijk van vindt en daarom vindt u hier een fijne poll met gesloten vragen (speciaal voor Jack Plooij).