Franse eikel snapt parkeren niet, schiet buurman dood

In de Franse stad Béziers zijn parkeerplaatsen kennelijk heel erg schaars, want er worden mensen doodgeschoten om te kunnen parkeren. Daarbij ging het gisteren wel heel erg mis bij het parkeren.

Dit is een verhaal dat aan alle kanten niet klopt. Sowieso is het niet leuk als er doden bij het ontwikkelen van een verhaallijn vallen, maar hier gaat het compleet fout en is de logica volstrekt niet te vinden. Goed, dat gebeurt vaker bij Franse toestanden.

In Béziers, een pittoresk stadje in Zuid-Frankrijk, kregen twee lokale dames gisteren ruzie. De catfight ging over een parkeerplaats en het ging er blijkbaar heftig aan toe, want de bij de vrouwen horende mannen gingen zich ook met de ruzie bemoeien. 

Daarna raakt de merde de fan compleet. Een van de mannen blijkt een ervaren verliezer van discussies te zijn, want hij heeft een pistool. Altijd een zwaktebod. Helaas durft hij het ook te gebruiken om het argument alsnog te winnen, dus hij schiet de andere man neer. De man overleeft dat niet.

Nu komt het meest verbluffende onderdeel van dit verhaal. Nu de schutter de ruzie om de parkeerplaats heeft gewonnen, springt hij in zijn auto en rijdt hij weg. HOE DAN? Ontzettende teringlijer, was dan gewoon meteen weggereden. Nu moet je parkeren en de music facen.