LIVE Formule 1 Grand Prix van Hongarije met Max Verstappen op P1

Pole, pole, pole, pole! Max Verstappen start vanaf de voorste plaats in de Grand Prix van Hongarije. Plotseling hoopt heel Nederland op een saaie optocht met een voorspelbare winnaar. Hier vind je liveverslag, livestreams en alle links.

Na drie fantastische Grand Prix, waarvan Max Verstappen er twee wist te winnen is het tijd voor de Grote Prijs van Hongarije. Max Verstappen start op de eerste plaats en het is te hopen dat Red Bull de startproblemen van Oostenrijk en Duitsland heeft weten op te lossen, want de Hungaroring staat bekend als Monaco zonder de muren: inhalen is dus moeilijk.

Vijfentwintig jaar gelden werd Jos Verstappen derde in de GP van Hongarije, het is te hopen dat zoon Max vandaag voor de winst gaat.

UPDATE: LEES HIER HET VOLLEDIGE VERSLAG VAN DE RACE.

We starten om 15:10 uur met het racespektakel op de Hungaroring. Live meekijken kan op Ziggo Sport en Sky Sports. Voor rondetijdenanalyses, video's, gifjes en al het andere dat niet op uw Tweede Scherm mag ontbreken volgt u @AutobahnEU op Twitter (of refresh de pagina eindeloos en kijken hieronder). Hup Max!