Aso-moeder en dochter gooien McDonald's-bestelling naar politie

Twee uiterst chique dames zijn afgelopen zaterdag op zondagnacht aangehouden in Oldenzaal. Ze reden dronken door de stad en bekogelden de politie met hun hamburgers en milkshakes.

Man, man, man, wat zijn er toch ontzettende low-lifes op de wereld. Soms denk je dat echte trash alleen maar in de Verenigde Staten woont, maar ook in Nederland kunnen we er wat van. Neem de twee 'dames' die afgelopen zondagmorgen werden gearresteerd bij de McDrive in Oldenzaal. 

Agenten zagen een auto de afhaalkant van het hamburgerrestaurant inrijden en checkten even het kenteken. De auto bleek op naam te staan van iemand die al twee jaar geleden overleed. Bijzonder, dus spraken ze de bestuurder aan. Die 35-jarige vrouw gaf aan dat ze de auto van een vriend had geleend (jaja, twee jaar gelden zeker). Daarbij viel het de agenten op dat er wel eens alcohol in het spel kon zijn, dus kwam de blaastester tevoorschijn.

De vrouw probeerde de test te saboteren, maar uiteindelijk wisten de agenten een meting uit haar te persen. Zoals verwacht had ze gedronken en dus moest ze mee naar het bureau voor een uitgebreide test. De """dame""" wilde echter niet mee en dus werd ze wat hardhandiger uit de auto verwijderd. Op dat moment komt de minderjarige dochter ook in actie: ze gooit haar milkshake en hamburgers naar de agenten.

Eenmaal op het bureau blijkt de vrouw inderdaad te dronken om te rijden en haar rijbewijs wordt ingevorderd. De dochter is overgedragen aan Bureau Halt om te kijken of daar nog wat aan te redden valt. De agenten hebben ook 'Veilig Thuis' ingeschakeld, want het lijkt er niet op dat deze moeder een heel goed voorbeeld is voor haar dochter.