Rezvani Tank nu ook leverbaar met 1.000 pk

Heeft u weinig smaak en veel foute vrienden? Dan was de Rezvani Tank er altijd al voor u, maar vanaf nu is hij nog wat begeerlijker door nog meer pk's. Dit is de stevigste en sterkste SUV die u bij een dealer kunt aanschaffen.

Officieel wordt hij pas tijdens de Monterey Car Week getoond op 16 augustus, maar kennelijk wilde Rezvani niet meer wachten. Ze hebben de auto nu vast op het internet gegooid. Uiterlijk lijkt het allemaal nogal veel op de Rezvani's die we tot nu toe zagen (lelijk dus). Uiterlijk is hij een beetje getweakt her en der, aan de binnenkant is het ook nog vooraal een rijdende woonwagen, maar onderhuids zijn de echte aanpassingen gedaan.

Er zijn twee diesels verkrijgbaar de 3,6 liter V6 met 290 pk, een 6,4 liter V8 met ruim 500 pk. Dat is echter niet waar u voor komt, u wilt het non plus ultra van het verslaan alle vrienden en vijanden. De snelste kogelwerende SUV die u kunt krijgen. Heeft Rezvani gewoon klaarstaan, met in het vooronder de 6,2 liter V8 met HEMI supercharger uit de Dodge Demon. Die levert in de Tank 1.000 Amerikaanse pk's (1.013 in de Europese rekenmethode) en dat is meer dan de Hellcat-editie eerder bracht.

Het hele geval staat voor $349.000 klaar, maar met gele platen kost hij uiteraard een veelvoud van dat bedrag.