Twitterhypende vader snapt dure auto's niet

OMGWTFBBQ er is weer #ophef op de Twits. Een Oostenrijkse man fotografeerde zijn zoontje voor een BMW X7 en was enorm boos, want de chauffeur zou zijn zoontje daar nooit kunnen zien staan. De arme sukkel heeft waarschijnlijk nooit van premium gehoord.

Deze Oostenrijker die voor het eerst oog in oog met de -monsterlijk grote en lelijke- BMW X7 kwam te staan schrok zich een hoedje omdat hij meende dat zijn zoon verpletterd kon worden door de mastodont. Hij Pakte zijn camera en twitterde het volgende: "Vandaag in Wenen wezen wandelen met mijn 115 cm grote zoontje. De nieuwste creatie van BMW. Vanaf de bestuurdersplaats kunnen alleen de grootste mensen het kind zien."

De arme onrendabele heeft waarschijnlijk nog nooit in een auto van de afgelopen tien jaar gereden. Niet alleen heeft een BMW altijd afstandssensoren de gaan piepen als zoonmans daar staat. Het betreft ook een van de duurste en nieuwste BMW's die dankzij camera's een 360 graden overzicht geeft van alles rondom de auto. Er is dus niets aan de hand.

Uiteraard kun je verder je vraagtekens zetten bij het nut en de noodzaak van zo'n idioot grote auto. Maar het veiligheidselement is nou juist in dit soort premiumbakken prima geregeld.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ecd885e52d41', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });