LIVE. Formule 1 Grand Prix van België vanaf Spa

Charles Leclerc start voor de derde keer vanaf pole position, terwijl Max Verstappen weer op de vertrouwde vijfde plek van Red Bull vertrekt. De tribunes zijn oranje voor de race. Hier vind je liveverslag, livestreams en alle links om de race te volgen.

Lees hier het verslag van de race in Spa.

Het verschrikkelijke ongeluk gistermiddag in de Formule 2 race werpt een donkere schaduw over het Grand Prix-weekend in België. De teams rijden met herdenkingstekens voor het verongelukte Franse racetalent Anthoine Hubert, die slechts 22 jaar oud mocht worden. Hoewel de Formule 2-race voor vandaag werd afgelast, gaat bij de Formule 1 de show gewoon door.

Max Verstappen vertrekt vanaf de vijfde plek achter een Ferrari-Ferrari-Mercedes-Mercedes-viertal. Een overwinning, zoals in Oostenrijk en Duitsland zit er vandaag waarschijnlijk niet in, maar zeg nooit nooit. Het balletje kan raar rollen en inhalen is gewoon mogelijk op Spa.

We starten om 15:10 uur met het racespektakel op Spa-Francorchamps. Live meekijken kan op Ziggo Sport en Sky Sports. Voor rondetijdenanalyses, video's, gifjes en al het andere dat niet op uw Tweede Scherm mag ontbreken volgt u @AutobahnEU op Twitter (of refresh de pagina eindeloos en kijken hieronder). Hup Max!