Koop het tweedehandsje van wereldkampioen Max Verstappen!

Jazeker: de dienstauto van Max kan van jou zijn. Als stunt voor sponsor CarNext en het goede doel verpatst Verstappen zijn spierwitte Honda Civic Type R.

Koop het tweedehandsje van wereldkampioen Max Verstappen!

De naam Max Verstappen is op dit moment gewoon goud waard. Als sponsor moet je er dus als de kippen bij zijn om er een graantje van mee te pikken. Online tweedehands autohandel specialist CarNext, al jaren een trouwe partner van Max, nam die kans meteen.

De site heeft namelijk de dienstwagen van Verstappen in z'n inventaris opgenomen. Nee, helaas niet de Red Bull RB16B, maar een witte Honda Civic Type R.

33.333

Nu de banden met Honda officieel verbroken zijn heeft Max er niet veel meer aan om in de auto rond te blijven rijden. Hij heeft dan ook besloten de Honda iets nuttiger te maken. De wagen komt met de prijs van €33.333 op CarNext.com te staan. De verkoop zal op het'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'-principe in z'n werk gaan. Flink over de prijs bieden heeft dus geen zin.

De opbrengst gaat in zijn geheel naar Wings for Life, het. goede doel opgezet door tweevoudig wereldkampioen motorcross Heinz Kinigadner en Red Bull opperhoogd Dietrich Mateschitz. Wings for Life zet zich in voor het vinden van een geneesmiddel tegen rugblessures en verlamming.

Goede doel

De 300 pk-sterke Civic heeft uiteraard de goedkeuring en handtekening van Verstappen meegekregen voorafgaand aan de verkoop. Max heeft er zelfs nog even een laatste ritje mee gemaakt. De Honda van de laatste door Honda-aangedreven wereldkampioen zal vanaf 17 december in detail te bekijken zijn op CarNext.com.

Verstappen is in ieder geval blij dat het geld naar een goed doel gaat: "Ik ben erg blij dat ik mijn auto kan verkopen voor zo'n goed doel als Wings for Life. En om er zeker van te zijn dat de verkoop in goede handen is, doe ik het samen met mijn partner CarNext. Voor een laatste afscheid van de auto nam ik hem mee voor een laatste ritje, zoals je kunt zien in de campagne. Ik hoop dat de nieuwe eigenaar net zoveel van de auto zal genieten als ik gedaan heb."

Formule 1
  • CarNext.com